Hey IDA – Bistro & Bar

Sidste åbningsdag i år er søndag d. 16. oktober 2022. Vi åbner igen til april.

Forespørgsler på arrangementer efter 16. oktober sendes via kontaktformularen på forsiden.

Mad til enhver fest og gæst

På Kalvebod Brygge ud til Københavns kanaler finder du Hey IDA på vandet. Her kan du nyde vores gode frokostretter eller den dejligste brunch, mens du lytter til de milde bølgeskvulp afskærmet fra den stærke sol under vores tag, der kan rulles af.

Den formidable udsigt finder du ikke lignende i København, og vores servicemindede tjenere sørger for jer, uanset om I kommer for at spise eller for de gode øl eller drinks.

Vores menu består altid af friske råvarer, og vores kokke gør deres for, at I får den bedste oplevelse hver gang. Skulle det friste, så disker vores egen konditor op med diverse hjemmelavede lækkerier, som passer perfekt sammen med en god kop kaffe på friskmalede bønner fra vores egen roast.

Høj kvalitet til sympatiske priser – kig forbi på vandet.

Åbningstider

Tirsdag – fredag: 11.00 – 17.00
Lørdag – søndag: 11.00 – 16.00
Mandag & helligdage: Lukket

Køkkenet lukker alle dage kl. 15.00

OBS: Brunch serveres kun i weekenden frem til kl. 13.00.

Torsdag Jam: 16.00 – 18.30

God mad på friske råvarer

Leder du efter det bedste smørrebrød i København, så er du kommet til det rigtige sted. Vores frokostrestaurant ved kanalerne byder på lækre retter lavet med kun de bedste råvarer.

Maden er fantastisk, og udsigten er endnu bedre. Med sine maleriske omgivelser og lækre mad er det det perfekte sted at nyde et måltid med venner eller familie. Og fordi det ligger i centrum af byen, er det nemt at komme til, uanset om du er til fods, på cykel, i bil eller til vands.

Dinnerbooking – august 2022

Dinnerbooking – juli 2022

Vores anmeldelser

Vi sætter meget stor pris på, når vores besøgende anmelder os. De flotte anmeldelser, er vi stolte over at kunne vise frem, så du ikke kun har vores ord for, hvor dejlig en restaurant, vi har.

Google bedømmelse
4.7

Hey IDA’s Torsdags Jam

Torsdags Jam er aftener fyldt med god musik, lækre drinks mad og Københavns ubetinget dejligste udsigt. Hver torsdag har vi Torsdags Jam med DJ’s, som vi starter kl. 16!

06.10.22

DJ KREBS OG OLEKSANDR

 

13.10.22

STARBOYS

Starboys goes light er en lille konstellation mellem Rasmus Kærså og Nadia Stein.

Følg Hey IDA på Instagram

Kontakt os

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.

Telefon

+45 33 18 46 73

Email

booking@ida.dk

Adresse

Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V